Enklere hverdag med servicedesk for kundeservice

Det er viktig med høy kvalitet i leveranse når henvendelsene tikker inn. Med Pureservice får dere et verktøy som hjelper til med å informere og forenkle leveringen av førsteklasses kundeservice.

Prøv nå

Vi spiller kundene våre gode, i møte med sine kunder og ansatte

Kundene deres er den viktigste delen av virksomheten. Pureservice lar dere bygge bedre kundeforhold med en løsning som har verdiskapning i fokus. En servicedesk for kundeservice tilbyr en portal der saksbehandlere kan spore, prioritere, administrere, svare på og løse henvendelser fra kunder.

Pureservice leverer en komplett servicedesk med alt inkludert som selvbetjeningsportal, informasjonskilder, analytiske dashbord og mer. Enkelt forklart gjør Pureservice det mulig for bedrifter å forbedre leveransen på henvendelser fra kunder ved å samle henvendelser og informasjon på tvers av kanaler – automatisk og alt samlet på ett sted.

Fordeler med en servicedesk for kundeservice

Det lønner seg for alle virksomheter å benytte seg av en servicedesk for kundeservice, uansett bransje og størrelse. Kunder har stadig høyere forventninger til kundeservice, og da er det viktig med et verktøy som legger til rette for rask og personlig oppfølging.

Pureservice lar dere organisere og håndtere saker mer effektivt, og samtidig samarbeide på tvers ved å fordele ansvarsroller. I servicedesken får dere full oversikt over alle saker ved hjelp av kategorisering, og på den måten har dere alltid kontroll over hvilke saker som krever umiddelbar respons, hvilke saker som er åpen eller lukket, og hvilke saker som enda ikke har fått tildelt en saksbehandler. Pureservice gjør samarbeid knirkefritt og skaper begeistring for å yte førsteklasses service.

Å yte god service til kunder og ansatte har aldri vært enklere

Med Pureservice får dere en selvbetjeningsportal som kunder og ansatte kan benytte for å melde inn en sak, eller bruke som en informasjons- og kunnskapskilde. Saken vil automatisk komme frem til riktig saksbehandler basert på hva som blir fylt ut av innmelder, slik at dere kan forbedre responstid med høy kvalitet i leveransen.

I tillegg til ofte stilte spørsmål-artikler (FAQ), kan dere i selvbetjeningsportalen bygge opp en kunnskapsdatabase for saksbehandlere, slik at deres kunder får den beste kundeopplevelsen hver eneste gang. Så enkelt – for bedriften og deres kunder. 

Én servicedesk for flere bruksområder

Se hvordan Pureservice passer for dere uansett bruksområde eller avdeling

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full kontroll fra både leiligheten og på fjellet.

Pureservice er et meget oversiktlig og brukervennlig system som gjør at ingenting blir glemt. I tillegg støtter det jobbing utmerket fra mobilen slik at vi kan jobbe fra hvor som helst. Kort og godt mye mer enn et IT-system

Andreas Sigvaldsen

Virksomhetsleder IKT Ullensvang kommune

Det er veldig enkelt å sette opp arbeidsflyter og regler som er tilpasset vårt bruk. Bruken av Selfservice-portalen oppleves som oversiktlig og intuitivt. Både kolleger og kunder har kommet med meget positive tilbakemeldinger etter at de har begynt å bruke portalen.

Qualisoft

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang