Fleksibel og enkel rapportfunksjon som gjør det gøy å trekke ut verdifulle analyser og data

Rapporter gir deg full oversikt over egne og teamets tildelte hendelser. Tilpass rapportene til din hverdag og lag dashbord med nøkkeltall, grafer og lister.

Servicerapporter med mening

Pureservice har enkle og gode verktøy for å skape verdifulle rapporter i servicedesken. Med Pureservice kan du lage egne dynamiske og lekre rapporter med drag-and-drop av tabeller og grafer. Du får enkelt filtrert og sortert dataene du ønsker. På den måten får du en egendefinert visning av hva du vil se og vise frem. Tilpass rapporter til din hverdag og lag dashbord med nøkkeltall, grafer og lister. 

Smart utvalg av filtere

Pureservice har en smart «filterskuff» som gjør at du kan lage tilpassede lister, enten personlig eller lister du kan dele med andre i teamet. For eksempel Incident Manager som gir en liste over alle åpne saker av typen «hendelse», eller oppvaskmøte som gir en liste over alle løste saker som har brutt SLA i år og mye mer.

Pureservice Change

Tar du også i bruk Pureservice Change, får du enkelt oversikt om endringen skaper flere henvendelser som er av type feil/bugs. I tillegg kan du bruke rapportene til å hindre at henvendelser blir liggende ved å gjøre alle uløste henvendelser tilgjengelig og synlige for hele teamet. Dette vil igjen øke løsningstiden og forbedre servicen du yter.

Tilpass rapportene etter ditt behov

Pureservice har enkle og gode verktøy for å skape verdifulle rapporter i servicedesken. Disse rapportene blir enkelt laget eller tilpasset ved å dra inn KPI’er. Fleksible rapporter skaper verdi, derfor er Pureservice laget slik at den kan møte ditt behov.

Rapport på fullskjerm

Oversikt over henvender og ressurskrevende kilder

Avanserte rapporter

Samme servicedesk – flere funksjoner!

Se hva mer Pureservice har å tilby:

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full oversikt både hjemme og på fjellet.

Test selv - uten forpliktelser

Et godt arbeidsverktøy bør dekke dine konkrete behov. Derfor er det nyttig å teste funksjonaliteten i systemet. Vi tilbyr en skreddersydd demonstrasjon, med oppsett og veiledning, som dere kan teste i 60 dager - helt gratis og uten forpliktelser.

Kom i gang