Fleksibel og enkel rapportfunksjon som gjør det gøy å trekke ut verdifulle analyser og data

Rapporter gir dere full oversikt over egne og teamets tildelte hendelser. Tilpass rapportene til deres hverdag og lag dashbord med nøkkeltall, grafer og lister.

Servicerapporter med mening

Pureservice har enkle og gode verktøy for å skape verdifulle rapporter i servicedesken. Med Pureservice kan dere lage egne dynamiske og lekre rapporter med drag-n-drops av tabeller og grafer. Dere får enkelt filtrert og sortert dataene dere ønsker. På den måten får dere en egendefinert visning av ha dere vil se og vise frem. Tilpass rapporter til deres hverdag og lag dashbord med nøkkeltall, grafer og lister. 

Smart utvalg av filtere

Pureservice har en smart «filterskuff» som gjør at dere kan lage tilpassede lister, enten personlig eller lister dere kan dele med andre i teamet. For eksempel Incident Manager som gir en liste over alle åpne saker av typen «hendelse», eller oppvaskmøte som gir en liste over alle løste saker som har brutt SLA i år og mye mer.

Pureservice Change

Hvis dere også tar i bruk Pureservice Change, får dere enkelt oversikt om endringen skaper flere henvendelser som er av type feil/bugs. I tillegg kan dere bruke rapportene til å hindre at henvendelser blir liggende ved å gjøre alle uløste henvendelser tilgjengelig og synlige for hele teamet. Dette vil igjen øke løsningstiden og forbedre servicen dere yter.

Tilpass rapportene etter deres behov

Pureservice har enkle og gode verktøy for å skape verdifulle rapporter i servicedesken. Disse rapportene blir enkelt laget eller tilpasset ved å dra inn KPI’er. Fleksible rapporter skaper verdi, derfor er Pureservice laget slik at den kan møte deres behov.

Rapport på fullskjerm

Oversikt over henvender og ressurskrevende kilder

Avanserte rapporter

Samme servicedesk – flere funksjoner!

Se hva mer Pureservice har å tilby:

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full kontroll fra både leiligheten og på fjellet.

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang