Saksbehandlingen blir enklere med innboks

La servicedesken logge og fordele alle henvendelser, til riktig avdeling og tid. Helt automatisk.

Pureservice Innboks gir deg oversikten du trenger

Med Pureservice Innboks slipper du å bruke tid på å sortere og rangere innkomne mail og oppgaver, slik at du kan bruke tiden på det du skal – svare på henvendelser og yte god service! Alle saksbehandlere ser tydelig sine egne og sitt teams henvendelser og oppgaver. Pureservice forteller hvilke henvendelser som bør prioriteres, og viser nye henvendelser som ikke er tildelt saksbehandlere.

Du kan jobbe med flere henvendelser samtidig i hver sin fane. I hver fane vises det avsender, tidspunkter, hvem som eier henvendelsen, type oppgave, tidsfrister og ikke minst: alle henvendelser er samlet på ett sted på en strukturert og intuitiv måte.

Ingen oppgaver blir glemt

Saksbehandlingssystem med automatisk og rask kategorisering og tildeling av oppgaver = raskere løsning.

Dersom flere saksbehandlere jobber på samme sak vises dette tydelig i Pureservice. Det er også mulig å legge til vedlegg, for eksempel et bilde eller en fil, til henvendelsen og disse vil synes i kommunikasjonen. Pureservice har en svært god varslingsfunksjon for å varsle om tildelte saker, oppdateringer fra kunder eller kollegaer, samt frister som nærmer seg for å nevne noen typiske varsler. Du får god statistikk og varsles dersom det er henvendelser som nærmer seg fristen, og dermed vil ingen oppgaver bli glemt.

Pureservice Innboks gir deg oversikten du trenger

Du kan enkelt lage ny kommunikasjon med kunden på mail eller SMS. Pureservice har alle henvendelser, saker, forespørsler og oppgaver med eventuelle vedlegg samlet på ett sted. I tillegg får du:

Sakslister med filtre og dashboard

Pureservice saksregistrering

Pureservice saksbildet – Bedre arbeidsflyt

Sidebar med integrasjoner og egendefinerte felter

Egendefinert arbeidsflyt

Pureservice telefoniintegrasjon

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full kontroll fra både leiligheten og på fjellet.

” Pureservice er et meget oversiktlig og brukervennlig system som gjør at ingenting blir glemt. I tillegg støtter det jobbing utmerket fra mobilen slik at vi kan jobbe fra hvor som helst. Kort og godt mye mer enn et IT-system.“

Andreas Sigvaldsen

Virksomhetsleder IKT Ullensvang kommune

Det er ingen tvil på at onboarding av et nytt system og alt som skal på plass før selve lanseringen kan oppleves kaotisk og fryktfull. Takket være bistand, kontinuerlig veiledning og beroligende assistanse fra Customer Success opplevdes hele onboardings prosessen som en profesjonell støtte som det står respekt av.

Tollvesenet Norge

Mer enn bare kundeservice

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang