Saksbehandling blir enklere med innboks

La servicedesken logge og fordele alle henvendelser til riktig avdeling og tid, helt automatisk. Så kan du bruke tiden på det som er viktig, nemlig yte eksepsjonell service.

Pureservice Innboks gir deg oversikten du trenger

Med Pureservice Innboks slipper du å bruke tid på å sortere og rangere innkommende e-post og oppgaver. På den måten kan du bruke tiden på det som er viktig, nemlig svare på henvendelser og yte eksepsjonell service! I Pureservice ser alle saksbehandlere sine egne og sitt teams henvendelser og oppgaver. Pureservice gir oversikt over hvilke henvendelser som bør prioriteres, og viser nye henvendelser som ikke er tildelt saksbehandler.

Du kan jobbe med flere henvendelser samtidig i hver sin fane. I hver fane vises det avsender, prioritering, hvem som eier henvendelsen, type oppgave og tidsfrister. Alle henvendelser er samlet på ett sted på en strukturert og intuitiv måte, så du kan få full oversikt og sømløs arbeidsflyt.

Ingen oppgaver blir glemt

Med Pureservice får du en servicedesk for saksbehandling som gir automatisk og rask kategorisering og tildeling av oppgaver, og dermed raskere responstid for deg.

Det er god oversikt for samarbeid i Pureservice. Dersom flere saksbehandlere jobber på samme sak vises dette tydelig i servicedesken. Det er også mulig å legge til vedlegg, for eksempel et bilde eller en fil til henvendelsen som vil være synlig i kommunikasjonen. Pureservice har en svært god varslingsfunksjon for å varsle om tildelte saker, oppdatering fra kunder eller kollegaer, samt frister som nærmer seg og mer. På den måten får du god statistikk og varsles dersom det er noen henvendelser som nærmer seg fristen. Ingen oppgaver blir glemt med Pureservice.

Pureservice Innboks gir deg oversikten du trenger

Du kan enkelt lage ny kommunikasjon med kunden på mail eller SMS. Pureservice har alle henvendelser, saker, forespørsler og oppgaver med eventuelle vedlegg samlet på ett sted. I tillegg får du:

Sakslister med filtre og dashboard

Pureservice saksregistrering

Pureservice saksbildet – Bedre arbeidsflyt

Sidebar med integrasjoner og egendefinerte felter

Egendefinert arbeidsflyt

Pureservice telefoniintegrasjon

Mer enn bare kundeservice

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full oversikt fra både leiligheten og på fjellet.

” Pureservice er et meget oversiktlig og brukervennlig system som gjør at ingenting blir glemt. I tillegg støtter det jobbing utmerket fra mobilen slik at vi kan jobbe fra hvor som helst. Kort og godt mye mer enn et IT-system.“

Andreas Sigvaldsen

Virksomhetsleder IKT Ullensvang kommune

Det er ingen tvil på at onboarding av et nytt system og alt som skal på plass før selve lanseringen kan oppleves kaotisk og fryktfull. Takket være bistand, kontinuerlig veiledning og beroligende assistanse fra Customer Success opplevdes hele onboardings prosessen som en profesjonell støtte som det står respekt av.

Tollvesenet Norge

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang