Sømløs selvbetjening for kunder og ansatte

Enkel og intuitiv selvbetjening som lar deg gi bedre kundeopplevelser og en bedre hverdag i servicedesken for deg og dine kolleger.

Gjør det enkelt for kunder og ansatte å hjelpe seg selv

Selvbetjeningsportalen er et viktig bilde utad for bedriftens kontakt med kunder eller ansatte og bør oppleves som profesjonell, nyttig og oversiktlig. En selvbetjeningsportal må være moderne, enkel og intuitiv i bruk, samt gi nyttig og relevant informasjon på ett og samme sted. Som sluttbruker ønsker du å se eller oppdatere tidligere registrerte saker, se relevante meldinger og lenker, og kunne registrere nye henvendelser med tilhørende skjema for alle typer henvendelser.

Forenklet arbeidshverdag i alle avdelinger

Pureservice samler alle henvendelser på ett sted slik at du får full oversikt og trygghet på at alle ansatte og kunder følges opp. Selvbetjeningsportalen fungerer som en kanal hvor kunder og ansatte kan melde inn en sak, eller benytte som en informasjons- og kunnskapskilde. Saken vil automatisk komme frem til riktig saksbehandler basert på hva som blir fylt ut av innmelder, slik at du kan forbedre responstid og kvalitet i leveransen.

Pureservice selvbetjeningsportal støtter federert autentisering både som skyløsning og lokalt installert. Selvbetjeningsportalen kan enkelt tilpasses med egen logo, hjelpetekster og valg av bakgrunnsbilde eller farger for å matche din virksomhets visuelle profil. For rask tilgang er det øverst på siden et søkefelt for egne åpne og lukkede saker samt skjemaer for registrering av ny sak.

Nøkkelfunksjoner med servicedesk selvbetjeningsportal

Si farvel til rutineoppgaver!

Legg enkelt opp egne henvendelseskategorier

Tilgangsstyring

Video av portalen

Én servicedesk – mange funksjoner

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full oversikt både hjemme og på fjellet.

Test selv - uten forpliktelser

Et godt arbeidsverktøy bør dekke dine konkrete behov. Derfor er det nyttig å teste funksjonaliteten i systemet. Vi tilbyr en skreddersydd demonstrasjon, med oppsett og veiledning, som dere kan teste i 60 dager - helt gratis og uten forpliktelser.

Kom i gang