Slik redder Pureservice hverdagen din

Med Pureservice får du en digital portal til hele bedriften, og alt faller på plass. Avdelingene knyttes sammen. Henvendelser håndteres. Informasjon deles, kunder ivaretas, og de ansatte betjener seg selv. Høres det for godt ut til å være sant?

Prøv selv

La oss vise deg hvordan vi gjør det

1/6Alle saker løses på ett sted!

Alle interne saker og kundehenvendelser kommer inn i Pureservice og løses på samme sted. Ingen sak blir glemt. Uansett om det gjelder spørsmål til HR, finans, IT, vedlikehold, kundeservice eller noe helt annet – Pureservice tar imot alle saker og sender dem dit de skal.

2/6… og sakene kan ofte løse seg selv

Selvbetjeningsportalen gjør det lett for ansatte og kunder å hjelpe seg selv. En brukervennlig søkefunksjon og dine egne, skreddersydde FAQ-er gjør at alle sparer tid og ressurser. Hvis saken ikke løser seg selv, er personlig hjelp fra riktig menneske noen få klikk unna.

Se selvbetjeningsportalen i aksjon her

3/6Bedriften får en felles digital arbeidsplass

Kultur spiser strategi til frokost – sammenkobling er viktig! Pureservice er knutepunktet der saker løses og ansatte finner felles informasjon. Med Pureservice får bedriften en felles digital arbeidsplass der saker løses og informasjon deles.

Vil du prøve en gratis demo?

4/6Riktig sak går til riktig person

Den smarte automatiseringen plasserer riktig sak i riktig avdeling, uansett om henvendelsen sendes inn via e-post, tekstmelding eller selvbetjeningsportalen. Alle får sakene de skal. Ingen henvendelser går i glemmeboken (eller private innbokser).

5/6Vi hjelper deg når du trenger oss!

Når du bruker Pureservice, følges du også opp – av oss! Du får en egen, dedikert rådgiver helt fra begynnelsen. Hver gang du trenger oss, hjelper vi deg raskt. All rådgivning du måtte trenge, er naturligvis inkludert i prisen. Hos oss sitter alle rådgivere og kundebehandlere i Norge, og vi hjelper deg alltid på norsk.

Nysgjerrig? Ta kontakt med oss

6/6Alt er inkludert

Med Pureservice får du alltid full pakke – uansett hva slags pakke som er riktig for din bedrift akkurat nå. Alle funksjoner og moduler er inkludert, slik at du fritt kan bruke mulighetene etter hvert som du trenger dem. Du trenger ikke kjøpe deg opp på premiumlisenser når behovene endrer seg, og du møter aldri på låste funksjoner eller overraskende ekstrakostnader. Alt er klart til bruk.

Neste:

Pureservice er et meget oversiktlig og brukervennlig system som gjør at ingenting blir glemt. I tillegg støtter det jobbing utmerket fra mobilen slik at vi kan jobbe fra hvor som helst. Kort og godt mye mer enn et IT-system.

Andreas Sigvaldsen

Virksomhetsleder IKT Ullensvang kommune

Implementeringen av et lettbent og godt servicedesksystem som Pureservice har vært avgjørende og hjelper oss i dag med å få full oversikt over alle supporthenvendelser.

Wikbork Rein

Servicedesk IT

Pureservice er et meget oversiktlig og brukervennlig system som gjør at ingenting blir glemt. I tillegg støtter det jobbing utmerket fra mobilen slik at vi kan jobbe fra hvor som helst. Kort og godt mye mer enn et IT-system.

Ullenvang Kommune

Servicedesk IT - systemansvarlig

Vi i Knif Regnskap har fått en mye bedre hverdag med Pureservice. Har nå en langt bedre oversikt og fått frigjort mye tid da vi har kommet oss vekk fra en eldre Helpdesk og mye mail.

Knif Regnskap

Grete Frestad, Teamleder/Prosjektleder

Vi har fått bort mye manuell jobb, spesielt for Økonomi og Lønn som tidligere printet og scannet mye, samt at vi sparer en del tid ved god bruk av skjemaer i Selfservice portalen.

Øvre Eiker kommune

Rebecca Dos Reis Baptista, IT Konsulent

Pureservice har gitt oss mye verdi i form av samhandling, og en solid oversikt da vi nå har all informasjon på ett sted.

Mester Grønn

Mathias Fosbæk, Servicetekniker IT

IT hadde ikke klart seg uten Pureservice. Vi har nå mye bedre kontroll over alle henvendelser.

Widerøe

Ann-Heidi Løvdal Kleven, IT Konsulent

Vi er godt fornøyde med Pureservice og vi starter hver dag med en kaffe og Pureservice, hvor vi fordeler saker basert på kunnskap

Sør-Fron kommune

Jo-Kristian Bartnes, IKT Sjef

HR avdelingen her hos oss i Østre Toten styres av Pureservice. Typiske HR-henvendelser vi håndterer i Pureservice er: interne prosesser knyttet til rekruttering, alt av personal- og lønnssaker, sykefravær m.m. Dette gir oss internt en solid oversikt og en langt raskere svartid, samt en bedre samhandling på tvers av avdelinger

Østre Toten kommune

Liz Merete Tangen, HR Sjef

Test selv - uten forpliktelser

Et godt arbeidsverktøy bør dekke dine konkrete behov. Derfor er det nyttig å teste funksjonaliteten i systemet. Vi tilbyr en skreddersydd demonstrasjon, med oppsett og veiledning, som dere kan teste i 60 dager - helt gratis og uten forpliktelser.

Kom i gang

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full oversikt både hjemme og på fjellet.