Servicedesk - den komplette helpdesk

Helpdesk er en viktig ressurs som lar IT-avdelingen få full kontroll på sine henvendelser for systematisk brukerstøtte. Med Pureservice får dere en servicedesk med alle nødvendige funksjoner og ressurser inkludert.

Prøv selv

Helpdesk for IT-support 

Pureservice er en moderne servicedesk som er basert på kjente prosesser fra ITIL (Information Technology Infrastructure Library) og er et attraktivt verktøy for de som i utgangspunktet trenger en helpdesk. Ved å ta i bruk Pureservice får dere rask og effektiv håndtering av henvendelser, håndtering av problemer, godkjenning og effektuering av bestillinger. Alt inkludert med egendefinerte arbeidsflyter og automatikk for at dere skal kunne gi førsteklasses support.

Tilpass helpdesken etter deres behov

Med Pureservice får dere alle funksjoner inkludert som gjør det lekende lett for dere å hjelpe andre. Dere har selv mulighet til å tilpasse helpdesken helt etter eget behov med egendefinerte tjenestemål (Service Level Agreement), arbeidsflyt og tilgangsstyring. Glem de gamle fastlåste systemene, i Pureservice kan dere selv bestemme hvilke funksjoner dere trenger. Det har ikke noe å si om det er selvbetjeningsportal, ticketing, mobil-app, rapporter og mer – hos Pureservice er alt inkludert.

Enkel arbeidsflyt med avanserte muligheter

Pureservice er brukervennlig i alle ledd, og det gjelder også for arbeidsflyt. Arbeidsflytbyggeren er enkel i bruk og sørger for at alle henvendelser havner der de skal automatisk. Uansett om det gjelder godkjenninger, bestillinger eller henvendelser vil arbeidsflytbyggeren sørge for at saken havner automatisk hos riktig person. Med Pureservice får dere en brukervennlig og enkel helpdesk med avanserte muligheter til deres behov. På den måten finnes det ingen grenser for hvordan dere kan spare tid og yte best mulig service.

Samme servicedesk – flere bruksområder

Se også hvordan Pureservice passer for andre oppgaver:

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full kontroll fra både leiligheten og på fjellet.

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang