Servicedesk - den komplette helpdesk

Helpdesk er en viktig ressurs som lar IT-avdelingen få full oversikt på sine henvendelser for systematisk brukerstøtte. Med Pureservice får du en servicedesk med alle nødvendige funksjoner og ressurser inkludert.

Prøv selv

Helpdesk for IT-support 

Pureservice er en moderne servicedesk som er basert på kjente prosesser fra ITIL (Information Technology Infrastructure Library) og er et attraktivt verktøy for de som i utgangspunktet trenger en helpdesk. Ved å ta i bruk Pureservice får du rask og effektiv håndtering av henvendelser, håndtering av problemer, godkjenning og effektuering av bestillinger. Alt inkludert med egendefinerte arbeidsflyter og automatikk for at du skal kunne gi førsteklasses support.

Tilpass helpdesken etter behov

Med Pureservice får du alle funksjoner inkludert som gjør det lekende lett for deg å hjelpe andre. Du har selv mulighet til å tilpasse helpdesken helt etter eget behov med egendefinerte tjenestemål (Service Level Agreement), arbeidsflyt og tilgangsstyring. Glem de gamle fastlåste systemene, i Pureservice kan du selv bestemme hvilke funksjoner du trenger. Det har ikke noe å si om det er selvbetjeningsportal, ticketing, mobil-app, rapporter og mer – hos Pureservice er alt inkludert.

Enkel arbeidsflyt med avanserte muligheter

Pureservice er brukervennlig i alle ledd, og det gjelder også for arbeidsflyt. Arbeidsflytbyggeren er enkel i bruk og sørger for at alle henvendelser havner der de skal automatisk. Uansett om det gjelder godkjenninger, bestillinger eller henvendelser vil arbeidsflytbyggeren sørge for at saken havner automatisk hos riktig person. Med Pureservice får du en brukervennlig og enkel helpdesk med avanserte muligheter til din virksomhets behov. På den måten finnes det ingen grenser for hvordan du kan spare tid og yte best mulig service.

Samme servicedesk – flere bruksområder

Se også hvordan Pureservice passer for andre oppgaver:

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full oversikt både hjemme og på fjellet.

Test selv - uten forpliktelser

Et godt arbeidsverktøy bør dekke dine konkrete behov. Derfor er det nyttig å teste funksjonaliteten i systemet. Vi tilbyr en skreddersydd demonstrasjon, med oppsett og veiledning, som dere kan teste i 60 dager - helt gratis og uten forpliktelser.

Kom i gang