Bli med på våre gratis Pureservice-kurs!

Meld deg på

Om Pureservice kurset

Delta på vårt kurs hvor du lærer å utnytte Pureservice bedre, dele kunnskap med andre kunder, og få innføring i alle funksjoner. Helt gratis!

Kurset er todelt. Før pausen har vi fokus på saksbehandling og saksflyt. Etter pausen er det gjennomgang av administratordelen. Det er ikke behov for å være med på del 2 dersom du i det daglige kun skal jobbe med saksbehandling.

Varighet:
Del 1 – 09.00-10.30
Pause – 10.30-11.00
Del 2 – 11.00-12.30

Sted: Med bakgrunn i myndighetenes anbefaling knyttet til koronaforskriften, holdes kurset over Microsoft Teams. Det sendes ut en invitasjon med link til møte i forkant av kurset.

Se kursdatoer og meld deg på

Kurs, ja takk!

Vi vet at Pureservice Servicedesk er intuitiv og ekstremt lettlært. Det har vært et av våre viktigste mål helt fra Pureservice Servicedesk kun fantes på tegneblokka. Samtidig synes vi det er av stor viktighet å kunne tilby våre kunder gode og informative bruker- og administratorkurs.

Trygghet i verktøyet

Vi mennesker er rare slik – så snart vi blir presentert for noe nytt kommer piggene ut, og de stikker! Vi ønsker disse piggene til livs gjennom våre kurs og med det sørge for en trygghet i og for verktøyet til og med før du har begynt å jobbe i det. Er tryggheten først på plass, ja da kommer motivasjonen hakk i hel. Og hva skjer? Joda, du er sikret rett bruk av din Pureservice servicedesk fra første tastetrykk.

Hvem bør gå på kurs?

Kursene passer for alle. Kanskje du har gått kurset tidligere, men ser behovet for å friske opp kunnskapen? Ikke bare får du oppdatert gammel kunnskap – du vil garantert plukke opp et nytt tips eller to underveis enten fra kursholderen eller fra kursdeltagere fra andre virksomheter. Kanskje superbrukeren har sluttet og en ny kommet til? En oppgradering fra Pureservice versjon 2 til versjon 3 er også et utmerket tidspunkt for å spandere en liten dag på kurs.

Spørsmål? Kontakt oss her

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang