Få full oversikt over dine assets med vår database

Pureservice Assets gir deg oversikt over virksomhetens egendefinerte assets, som f.eks tjenester, IT-utstyr, mobiltelefoner, lisenser, kontrakter, osv.

Få full oversikt over alle assets med egne lister og filtre!

Som saksbehandler har du svært god oversikt over alle assets, og bygger enkelt egne listevisninger med egendefinerte filtre og sorteringer. Åpner du en asset vises denne i en egen fane på linje med andre saker, endringer, bruker og firmaprofiler. På hver enkelt asset ser du status, vedlegg, relasjonene til andre assets, relaterte saker, relaterte endringer, relaterte brukere og relaterte firma og avdelinger.

Navigering i relasjoner

Ved å klikke på navnet til sluttbrukeren, eller innmelder, i saken åpnes sluttbrukerens profilside som blant annet viser brukerens relaterte ressurser. Klikker du videre på en av de relaterte ressursene åpnes denne i en ny fane osv. På denne måten får du en svært god “360 graders oversikt” over hvordan saker, endringer og assets er relatert. Tilsvarende: Ved å trykke på firma eller avdelingen brukeren er registrert på, vises relaterte assets til firma eller avdeling.

Pureservice Assets

En fullt ut dynamisk Asset modul med relasjoner (Configuration), som gir deg oversikt over virksomhetens egendefinerte assets, som f.eks. tjenester, IT-utstyr, mobiltelefoner, lisenser, kontrakter, osv., med egendefinerte relasjoner til andre assets, brukere, avdelinger eller firma.

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full kontroll fra både leiligheten og på fjellet.

Vi benytter også Asset modulen. Dette sparer vi masse tid på! Vi har brukt Pureservice i over 2 år og er veldig fornøyde med oversikten den gir oss på IT-avdelingen

Job Zone

Pureservice er et meget oversiktlig og brukervennlig system som gjør at ingenting blir glemt. I tillegg støtter det jobbing utmerket fra mobilen slik at vi kan jobbe fra hvor som helst. Kort og godt mye mer enn et IT-system

Andreas Sigvaldsen

Virksomhetsleder IKT Ullensvang kommune

Samme servicedesk – flere funksjoner!

Se hva mer Pureservice har å tilby:

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang