Få full oversikt over dine assets med Pureservice

Pureservice Assets gir deg enkel og rask oversikt over virksomhetens egendefinerte assets som tjenester, mobiltelefoner, IT-utstyr, kontrakter etc. med egendefinerte relasjoner til andre ressurser, brukere, avdelinger eller firma.

Få full oversikt over alle assets med egne lister og filtre

Som saksbehandler i Pureservice har du en tydelig oversikt over alle ressurstyper, og bygger enkelt egne listevisninger med egendefinerte filtre og sorteringer. Åpnes en asset vises denne i en egen fane på linje med andre saker, endringer, brukere og firmaprofiler. På hver enkelt asset kan du se status, vedlegg, relasjoner til andre ressurser, relaterte saker, relaterte endringer, relaterte brukere og relaterte firma og avdelinger.

Navigering i relasjoner

Ved å klikke på navnet til sluttbrukeren eller innmelder i saken, vil sluttbrukerens profilside åpnes og viser blant annet brukerens relaterte assets. Tilsvarende vil relaterte assets til firma eller avdeling vises når du trykker på firmaet eller avdelingen brukeren er registrert på. Klikker du videre på en relatert asset åpnes denne i en ny fane. På den måten får du en total oversikt over hvordan saker, endringer og assets er relatert.

Pureservice Assets

Med Pureservice servicedesk får du en fullt ut dynamisk Asset modul med relasjoner (Configuration) som gir deg oversikt over virksomhetens egendefinerte assets som eksempelvis tjenester, IT-utstyr, mobiltelefoner, lisenser, kontrakter etc. Alt dette med egendefinerte relasjoner til andre assets, brukere, avdelinger og firma. Pureservice gir deg full oversikt og sømløs brukerstøtte uansett bransje eller avdeling. 

Samme servicedesk – flere funksjoner!

Se hva mer Pureservice har å tilby:

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full oversikt fra både leiligheten og på fjellet.

Vi benytter også Asset modulen. Dette sparer vi masse tid på! Vi har brukt Pureservice i over 2 år og er veldig fornøyde med oversikten den gir oss på IT-avdelingen

Job Zone

Pureservice er et meget oversiktlig og brukervennlig system som gjør at ingenting blir glemt. I tillegg støtter det jobbing utmerket fra mobilen slik at vi kan jobbe fra hvor som helst. Kort og godt mye mer enn et IT-system

Andreas Sigvaldsen

Virksomhetsleder IKT Ullensvang kommune

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang