Change Management - unngå feil og nedetid

Ved å planlegge og ha oversikt over endringene i deres infrastruktur unngår dere feil og nedetid. Pureservice Change gir dere en enklere arbeidsdag og dere slipper unødvendige hendelser i servicedesken.

Verdien av Pureservice Change Management

Visste dere at inntil 80% av alle innmeldte feil til IT-avdelingen skyldes dårlig endringshåndtering? Pureservice Change Management lar dere enkelt planlegge, følge opp og ha oversikt over endringer. Dette bidrar til at dere har den dokumentasjonen dere trenger på hva som har blitt utført i deres bedrift. På den måten sørger dere for en effektiv, sikker og rask håndtering og beslutning av endringsforespørsler.

Med muligheter til å lage egne maler for hvordan endringer skal håndteres år etter år, resulterer dette til mindre nedetid, mer kontroll og stabile IT-tjenester. Gjør egen og deres ansattes hverdag mer effektiv og friksjonsfri med Pureservice Change Management.

Nøkkelfunksjoner for Change Management systemet

Pureservice Change Management en integrert modul som bidrar til færre feil og hendelser i servicedesken. Dette gir mindre nedetid, større kontroll og bedre beslutninger. Pureservice Change Management er basert på vår lange erfaring i faget og ITIL’s beste praksis for å gi dere intuitivt design og god oversikt, så kan dere fokusere på å gi deres kunder førsteklasses service.

All kommunikasjon er samlet

Opprett en tilbakerullingsplan

Timeregistrering

Automatisk kalkuler risiko og prioritering

Konvertere en sak til en endring

Samme servicedesk – flere funksjoner

Se hva mer Pureservice har å tilby:

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full kontroll fra både leiligheten og på fjellet.

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang