Change Management - unngå feil og nedetid

Ved å planlegge og ha oversikt over endringene i virksomhetens infrastruktur unngår du feil og nedetid. Pureservice Change gir deg en enklere arbeidsdag og du slipper unødvendige hendelser i servicedesken.

Verdien av Pureservice Change Management

Visste du at inntil 80% av alle innmeldte feil til IT-avdelingen skyldes dårlig endringshåndtering? Pureservice Change Management lar deg enkelt planlegge, følge opp og ha oversikt over endringer. Dette bidrar til at du har den dokumentasjonen du trenger på hva som har blitt utført i din bedrift. På den måten sørger du for en effektiv, sikker og rask håndtering og beslutning av endringsforespørsler.

Med muligheter til å lage egne maler for hvordan endringer skal håndteres år etter år, resulterer dette til mindre nedetid og stabile IT-tjenester. Gjør egen og dine ansattes hverdag mer effektiv og friksjonsfri med Pureservice Change Management.

Nøkkelfunksjoner for Change Management systemet

Pureservice Change Management en integrert modul som bidrar til færre feil og hendelser i servicedesken. Dette gir mindre nedetid, økt oversikt og bedre beslutninger. Pureservice Change Management er basert på vår lange erfaring i faget og ITIL’s beste praksis for å gi deg intuitivt design og god oversikt. Så kan du fokusere på å gi dine kunder eksepsjonell service.

All kommunikasjon er samlet

Opprett en tilbakerullingsplan

Timeregistrering

Automatisk kalkuler risiko og prioritering

Konvertere en sak til en endring

Samme servicedesk – flere funksjoner

Se hva mer Pureservice har å tilby:

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full oversikt både hjemme og på fjellet.

Test selv - uten forpliktelser

Et godt arbeidsverktøy bør dekke dine konkrete behov. Derfor er det nyttig å teste funksjonaliteten i systemet. Vi tilbyr en skreddersydd demonstrasjon, med oppsett og veiledning, som dere kan teste i 60 dager - helt gratis og uten forpliktelser.

Kom i gang