Change Management - unngå feil og nedetid

Ved å planlegge og ha oversikt over endringene i din infrastruktur unngår du feil og nedetid – og unødige hendelser i servicedesken. Med Pureservice Change er det enkelt!

Verdien av Pureservice Change Management

Visste du at inntil 80% av alle innmeldte feil til IT-avdelingen skyldes dårlig endringshåndtering? Pureservice Change Management lar deg enkelt planlegge, følge opp og ha oversikt over endringer. Dette bidrar til at du har den dokumentasjonen du trenger på hva som er blitt gjort i bedriften din. Som igjen sørger for en effektiv, sikker og rask håndtering og beslutning av endringsforespørsler.

Med muligheter til å lage egne maler for hvordan endringer skal håndteres år etter år, resulterer dette til mindre nede tid, mer kontroll og stabile IT tjenester. Gjør din egen og de ansattes hverdag mer effektiv og problemfri med Pureservice Change Management.

Nøkkelfunksjoner for Change Management systemet

Pureservice Change Management er en integrert modul som bidrar til færre feil og hendelser i servicedesken, mindre nedetid, større kontroll og bedre beslutninger. Pureservice Change Management er basert på vår lange erfaring i faget og ITIL best praksis for å gi deg et intuitive design og god oversikt, slik at du kan fokusere på å gi dine kunder den beste servicen.

All kommunikasjon er samlet

Opprett en tilbakerullingsplan

Timeregistrering

Automatisk kalkuler risiko og prioritering

Konvertere en sak til en endring

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full kontroll fra både leiligheten og på fjellet.

Samme servicedesk – flere funksjoner

Se hva mer Pureservice har å tilby:

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang