Servicedesk - bedriftens digitale arbeidsplass

Ikke la henvendelser fra ansatte og avdelinger bli glemt. Med Pureservice får dere samlet alle typer henvendelser og full kontroll i en brukervennlig servicedesk som forenkler deres arbeidshverdag.

Prøv selv

En felles servicedesk for hele bedriften

Gjør det enkelt for ansatte, avdelinger og kunder å ta kontakt. Med Pureservice kan dere gi dem fleksibel, rask og personlig service. Fremtiden bringer økende forventninger, og det har vi tatt høyde for. Pureservice servicedesk gjør det enkelt for ansatte og kunder å velge hvilken kanal de ønsker for sin henvendelse. Henvendelser fra telefon, e-post, selvbetjeningsportal eller meldeportal går automatisk inn i servicedesken og til riktig person. På den måten flyter samtaler sømløst over alle kanaler slik at dere kan oppnå økt produktivitet og tilfredshet – uansett avdeling.

Effektiv sakshåndtering med selvbetjening

Selvbetjeningsportal fungerer som en kanal for innmelding av saker, og i tillegg som en informasjonskilde for brukere. Det har aldri vært lettere å informere ansatte og avdelinger, og ikke minst koble de sammen. I selvbetjeningsportalen kan ansatte søke i «ofte stilte spørsmål»-artikler (FAQ), melde inn saker, bestille og sjekke status for sine henvendelser.

Forenklet arbeidshverdag i alle avdelinger

Ansatte ønsker å bli informert og koblet sammen. Med selvbetjeningsportalen kan ansatte bruke for å melde en sak, Enkelt forklart samler Pureservice alle henvendelser på ett sted slik at dere får full oversikt og trygghet på at alle ansatte og kunder følges opp. Med tilgangsstyring kan dere justere hva de forskjellige avdelingene skal ha tilgang til, og i tillegg kan Pureservice hjelpe dere med å utvikle gode rapporter for innsikt og læring i egen prosess. Bruk Pureservice på tvers av avdelinger og gi en friksjonsfri arbeidshverdag til hele bedriften.

Én servicedesk for flere bruksområder

Se hvordan Pureservice passer for dere uansett bruksområde eller avdeling

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full kontroll fra både leiligheten og på fjellet.

Pureservice er et meget oversiktlig og brukervennlig system som gjør at ingenting blir glemt. I tillegg støtter det jobbing utmerket fra mobilen slik at vi kan jobbe fra hvor som helst. Kort og godt mye mer enn et IT-system

Andreas Sigvaldsen

Virksomhetsleder IKT Ullensvang kommune

Vi benytter også Asset modulen. Dette sparer vi masse tid på! Vi har brukt Pureservice i over 2 år og er veldig fornøyde med oversikten den gir oss på IT-avdelingen.

Job Zone

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang