Meldeportal med gps – geolokasjon

En kortere vei for utbedring av feil og mangler. Tilpasset mobiler hvor alle kan melde fra om behov, mangler eller feil.

Hvorfor meldeportal?

Meldeportalen er en effektiv og brukervennlig webportal for å enkelt melde fra om feil eller mangler. Pureservice meldeportal sørger for effektiv og rask utbedring av feil gjennom presis informasjon, og en fantastisk enkel og brukervennlig registrering både for sender og mottaker.

Med Pureservice meldeportal får du en brukervennlig webportal hvor alle og enhver kan melde fra om ønsker eller feil, og automatisk angi lokasjon gjennom Google Maps. Bilder fra mobilen kan lett legges til slik at det er tydelig hva saken dreier seg om. Meldeportalen har felles kartvisning og automatisk varsling for alle involverte parter gjennom hele saksgangen.

Flere bruksområder

Portalen er laget for å kunne brukes av absolutt alle. Kun fantasien setter grenser for dens bruksområder! Oppdager du en feil som bør utbedres av den eller de som er ansvarlig, sørger meldeportalen for at skaden, feilen, mangelen eller ønsket om endring rapporteres i det øyeblikket det faktisk oppdages. På den måten vil meldeportalens effektivitet avle effektivitet.

  • En norsk bredbåndsleverandør bruker allerede portalen mot sine kunder, til bestilling av bredbånd, oppgraderinger og feilmeldinger.
  • Sameiet eller kontorbygget som har behov for å melde fra til vaktmesteren eller driftsansvarlig om lyspæra i trappeoppgangen, i heisen eller i kontorlandskapet.
  • Yrkessjåfører ute på veien som oppdager feil på kjøretøy eller andre ting som bør utbedres ved neste stopp.
  • En kommune som må sørge for vedlikehold av sine veier, det kan være hull i gata, manglende gatelys, søppel eller andre ting som de trenger å få beskjed om for å kunne utbedre. Veien fra noen oppdager en feil til utbedring skal være kortest mulig og enklest mulig for alle involverte.

Nøkkelfunksjoner for Pureservice meldeportal

Portalens mange bruksområder gjør at kun fantasien setter grenser

Registrering av sak fra publikum

Få den komplette oversikten i en nettleser

Video av meldeportalen

Én servicedesk – mange funksjoner

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full oversikt både hjemme og på fjellet.

Test selv - uten forpliktelser

Et godt arbeidsverktøy bør dekke dine konkrete behov. Derfor er det nyttig å teste funksjonaliteten i systemet. Vi tilbyr en skreddersydd demonstrasjon, med oppsett og veiledning, som dere kan teste i 60 dager - helt gratis og uten forpliktelser.

Kom i gang