Bli litt bedre kjent med Pureservice

Pureservice er et norskutviklet servicedesk som gjør arbeidshverdagen enklere for bedrifter og organisasjoner som håndterer store antall interne og eksterne henvendelser og saker. Pureservice har 27 ansatte og holder til i Oslo.

Kontakt oss

Hvem er vi?

Pureservice er en norsk, moderne og brukervennlig plattform for behandling og oppfølging av henvendelser, forespørsler og bestillinger. Løsningen er i bruk hos over 450 nordiske virksomheter, deriblant 186 kommuner og 6 fylkeskommuner.

Pureservice er bygd på egen programvare; dette gir oss den unike muligheten til å skreddersy servicedesken slik at den passer det norske markedet best. Du kan blant annet få vår løsning på norsk i alle ledd; det kreves ingen teknisk engelskspråklig erfaring for å komme i gang.

Du finner oss på Karl Johans gates høyeste punkt, Egertorget. Her flyttet vi inn i juni 2020, etter å ha skilt oss ut fra «storebror» Syscom. Når du tar turen innom oss kan du få en smakebit av Oslos arkitekturhistorie. Bygget stod først ferdig i 1840, og hadde den gangen to etasjer. Etter flere runder med bygging stod bygget ferdig slik vi kjenner det i dag, i 1892. Dette gir deg muligheten til å få en smak av nybarokken.

I bygget kan du også nyte bakst og kaffe fra Oslos eldste bakeri, W. B. Samson, som har holdt til i de samme lokalene siden 1894. Her kan du se mer av den originale arkitekturen fra innsiden. Ved siden av finner du også en av Oslos eldste gullsmeder, David-Andersen, som kjøpte bygget i 1912 og åpnet butikk her i 1927.

Ta turen innom! Du finner oss på loftet i fjerde etasje.

Vår kultur

Alle 27 kolleger i Pureservice holder til i nærheten av Oslo. Her er vi en godt sammensatt gjeng av forskjellige, engasjerte mennesker som alle bruker sin kjernekompetanse i arbeidet mot vårt felles mål: skape eksepsjonell service. Med et så stort spekter og mangfold innen ulike fagområder, er vi så heldig at vi kan lære enormt av hverandre og ikke minst; vi får gjøre alt in-house.

Ved siden av våre egne dyktige fagfolk er våre kunder ekspertene vi lærer av – det er deres behov vi skal møte og tilfredsstille.