Med Pureservice i lomma er du alltid klar til å yte god service

God service slutter ikke når du forlater skrivebordet. Med appen har du alltid med deg Pureservice servicedesk i lommen. Enten det er en sak eller en oppgave løser du den raskt fra din egen mobiltelefon mens du er på farten.

Prøv nå

Smidig saksbehandling på farten

Nå kan du enkelt håndtere saker mens du er på farten. Med tilgang til alle saker og lister direkte på mobilen, får du enda raskere oversikt over det siste i sakene dine med push-varsler.

Pureservice-appen gir deg full oversikt og holder deg alltid oppdatert og tilgjengelig for å yte god service. Vår app er tilgjengelig for deg som allerede bruker Pureservice og vil opprette nye saker, jobbe med eksisterende saker og løse oppgaver raskt og enkelt fra egen mobiltelefon.

Design som følger dine mobilinnstillinger

Nå kan du glede deg over et mørkt tema som følger dine mobilinnstillinger. I tillegg har vi forbedret sakslister med farger for prioritet, tildeling, status og sluttbrukerens firma. En enda bedre brukeropplevelse!

Jobb der du er

Mye kan bli gjort på toget, banen eller bussen på vei til og fra kontoret. Enten det er en sak eller oppgave (to-do) løser du den raskt fra egen mobiltelefon på farten. Pureservice appen støtter både iOS og Android.

I tillegg til dette får du med Pureservice App:

  • Ringe kunde
  • Tildele eierskap
  • Se og redigere oppgaver
  • Opprette, redigere og lukke saker
  • Holde deg oppdatert på tildelte saker
  • Skrive meldinger til kollegaer og kunder
  • Se eksisterende og legge til nye vedlegg i en sak
  • Se varsler og de samme listene som webapplikasjonen

Dermed blir det slutt på at ting må gjøres når du er tilbake på kontoret. 

Én servicedesk – mange funksjoner!

Jobb fra hvor som helst

Med appen vår har du full oversikt både hjemme og på fjellet.

Test selv - uten forpliktelser

Et godt arbeidsverktøy bør dekke dine konkrete behov. Derfor er det nyttig å teste funksjonaliteten i systemet. Vi tilbyr en skreddersydd demonstrasjon, med oppsett og veiledning, som dere kan teste i 60 dager - helt gratis og uten forpliktelser.

Kom i gang