Utviklerintervju: Hvorfor ble det Pureservice?

Vi er litt nysgjerrige på hva de tenker om fremtiden og hvordan det er å være kvinne i et såpass mannsdominert yrke.

Senior utviklere

Vi er litt nysgjerrige på hva de tenker om fremtiden og hvordan det er å være kvinne i et såpass mannsdominert yrke. Yas og Elise sitter midt blant våre senior utviklere, bokstavelig talt. Alle dagene deres her fylles med aktiviteter rettet mot en slagplan som bidrar til at disse to blir spydspissene innenfor videre utvikling. Pureservice var før en del av Syscom men har nå gått egne veier som et selvstendig selskap. Utviklerne våre jobber utrøttelig med å forbedre en servicedesk som effektiviserer og hjelper kundene med å delegere, løse og kategorisere henvendelser. 

Begynnelsen

Ca 10 av 200 studenter var kvinner og de beskriver en skolegang hvor mange av de kvinnelige studentene faller av. Det er ikke så mange jenter som blir oppmerksomme på retningen og hva den har å by på. – For min del var det en aha-opplevelse å finne ut av hva programmering faktisk er! Det var ikke som jeg først hadde forespeilet meg. Jeg opplever det som veldig kreativt og det føler jeg faller litt igjennom når folk snakker om utvikling, uttrykker Yas. 

I 2018 satt det to spente kandidater på intervju i Pureservice sine lokaler. Der ble de begge positivt overrasket. – De var veldig åpne om at vi kunne kombinere programmering og UX, interaksjonsdesign. Interessen for at vi skulle utarbeide en bred bakgrunn falt i god jord hos oss begge. – Det er det beste intervjuet jeg noen gang har vært på, skyter Elise inn.

Elise og Yas jobber side om side med spennende prosjekter innen Pureservice.

Våre meninger blir hørt

Etter litt fartstid hos Pureservice har de gjort seg noen tanker rundt det å være en del av et ungt og kreativt miljø. De har fått mer ansvar enn den vanlige front end programmereren, og har fått muligheten til å gå dypt inn i prosjektet. – Dette gir oss et eierskap til produktet Pureservice, og en ansvarsfølelse. Det er givende å jobbe med noe som hjelper folk. Det er et produkt som tar hensyn til forbrukernes utfordringer, sier Yas og skyter blikket bort på Elise, 

– Vi har et tydelig mål og det er inspirerende å følge produktet på reisen videre. 

De jobber idag med selvbetjeningsportalen. Dette er portalen kundene bruker når de skal melde inn en henvendelse eller sak. – Det er utrolig gøy å jobbe med noe som når ut til så mange mennesker og å forbedre brukeropplevelsen for dem, avslutter Elise. 

Vi ønsker å takke Elise og Yas for at de stilte opp på dette intervjuet som en del av vår Pureservice familie! 
Vi er alltid på utkikk etter flere utviklere. Om du syntes Pureservice virker som en spennende arbeidsplass, ta kontakt med oss!

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang