Sommerhilsen

For mange nærmer sommeren seg, og vi i Pureservice vil ønske deg en riktig god sommer.

Nye ansikter hos Pureservice

Vi er igjen stolte av å introdusere flere nye ansikter i Pureservice. Den siste tiden har vi hatt gleden av å ønske ny daglig leder Pål, sikkerhetsansvarlig Jørn, teknisk support agent Håvard og customer success manager Marielle velkommen til teamet. Vi vokser og skal ansette enda flere til team Pureservice, og vi ser svært frem til nok en spennende høst.

Marielle Prigel Jordahl og Håvard Holm-Kjøhl.

Oppdatering fra utviklingsavdelingen

Selv om sommeren nærmer seg og det også avvikles ferie for utviklingsavdelingen i Pureservice, kommer deler av teamet denne sommeren til å jobbe videre i kulissene med oppgraderingsprosjektet for skyplattformen vår. Her er hovedmålet bedre ytelse, høyere tilgjengelighet og en plattform som skalerer bedre når dere vokser i produktet og når nye kunder kommer til.

Sonesystemet ble tilgjengelig i slutten av mai og vi ser at mange allerede har oppgradert. Les mer om sonesystemet her. Nå som denne funksjonen er blitt tatt ordentlig i bruk har vi også fått noen tilbakemeldinger som vi tar tak i. Blant annet ble det nettopp mulig å overføre saker til teamnivå (ikke bare sone), og vi jobber med å gjøre informasjon som angis ved overføring av sak mer synlig i kommunikasjonsoversikten. Om du ikke kjenner til idéportalen vår så finner du denne her.

I tillegg jobber vi også med en ny innebygget arbeidsflyt som automatisk endrer til konfigurert status på sak når det skrives melding til sluttbruker og også egendefinert arbeidsflyt på kommunikasjon og vedlegg i arbeidsflytbyggeren.

For å sikre en rolig sommer kommer det ingen store oppgraderinger i juli, men support og nødvendig feilretting dersom det oppstår noe vil fortsette som normalt.

Bistand i sommer

Vi minner om at teknisk support er tilgjengelig mandag til fredag mellom klokken 08.00-16.00 i sommer.

Riktig god sommer fra alle oss!

Takk til alle dere som bidrar med gode ideer og tilbakemeldinger slik at vi kan jobbe for å skape fremtidens Pureservice. Vi ønsker deg og dine nære en riktig god og avslappende sommer, uansett hvor den skal tilbringes!

Beste sommerhilsener fra alle oss i Pureservice. ☀️

Her er en spilleliste med norske sommerklassikere for ekstra sommerstemning. 🎶

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang