Pureservice -med kunden i fokus!

Er du forvirret i din servicedesk, eller lurer på om du trenger en? Valgene er mange, men ikke like enkle.

Kom raskt i gang

Valgene er mange, men ikke like enkle. Hos Pureservice er servicedesken laget for de som vil komme raskt i gang. Ingen språkutfordringer, og med tilgang til mennesker som dedikerer arbeidsdagen sin for å gi deg den beste opplevelsen. 

Hva gjør Pureservice unik? 

Vår servicedesk er bygd på egen programvare, dette gir oss den unike muligheten til å skreddersy Pureservice på en måte som passer det norske markedet best. Du kan blant annet få vår løsning på norsk i alle ledd; det kreves ingen teknisk engelskspråklig erfaring for å komme i gang.  
Les mer om servicedesk på norsk 

Med full styring kan vi kan tilpasse Pureservice etter dine behov, best mulig. Du er alltid i vårt fokus og er en viktig brikke i utviklingen av vårt system. 

Hvordan settes kunden i fokus? 

I utgangspunktet har vi tre viktige elementer for hvordan vi oppnår dette. Både for en god oppstart og videre oppfølging. 

Som ny kunde blir du aller først kjent med vår Leveranse–avdeling som hjelper deg med oppsett og installasjon av løsningen. Dette er gjort på 1-2-3. Deretter blir du overlevert til vår Customer Success-avdeling. Denne herlige gjengen hjelper deg med å komme i gang med vår løsning, det vi kaller for «onboarding». De veileder deg på hva som må fokuseres på når servicedesken settes opp, og kommer med anbefalinger om hvordan du skal nå dine mål. Denne gjengen er aldri langt unna hvis du lurer på noe underveis. 
Les mer om Customer Success 

Skulle det by på tekniske utfordringer underveis, har vi norsk support, slik at du enkelt kan få best mulig hjelp hvis du står fast. De jobber tett med Customer Success slik at de har et godt innblikk i dine løsninger og behov. 

Support-gjengen driver også kursing som vi tilbyr til alle våre kunder – helt gratis. Her får du en god gjennomføring i hvordan du setter opp servicedesken og bruker den. Samtidig som du blir kjent med menneskene som du senere kan maile og ringe hvis du skulle trenge hjelp. 

For at vi skal utvikle oss er kundens stemme en viktig faktor. Et av våre viktigste verktøy er derfor vår idéportal. Her kan du komme med tilbakemeldinger og ideer til forbedring og løsninger. Du har også muligheten til komme med «feedback» på andres ideer, samt stemme frem de beste forslagene. Mange av våre oppdateringer og nye løsninger kommer herfra, så du kan si at våre kunder er mer enn bare vanlige kunder, de er vår inspirasjon. 
Les mer om vår idéportal 

Hvem benytter seg av Pureservice? 

Vi samarbeider med nærmere 400 kunder i Norge, blant disse finner vi selskaper som Skeidar, Nille og Obos. Da vår prismodell er basert på antall brukere og ikke funksjoner er vi spesielt godt likt blant små og mellomstore selskaper. Det vil si at om det er 5 eller 50 som skal jobbe inne i servicedesken, får man tilgang til alle funksjoner og trenger derfor ikke å bekymre seg for ekstra kostnader. Her kan du teste og tilpasse uansett størrelse og behov. 
Les mer om alle funksjoner 

Lurer du på noe mer? Send en henvendelse!

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang