Release i februar: nye funksjoner i Pureservice

I februar hadde vi en ny release i Pureservice. I denne artikkelen skal vi gi dere en kjapp oppdatering på hva som har blitt lansert av nye funksjoner.

Arbeidsflytbyggeren

Det har blitt mer oversiktlig å se hvilke maler og regler som hører sammen under arbeidsflyt i administratoren (Idé #1378). Annet nytt er at det nå er mulighet for å navigere seg til den tilhørende malen eller regelen.

Fra maler:

Fra regler:

Man kan nå opprette en arbeidsflytregel som kan sende e-post til en e-postadresse som er lagt inn som egendefinert felt på bruker (Idé #779). Dette kan for eksempel være nyttig om man skal ha godkjenning av nærmeste leder.

Under kriterier på arbeidsflyt har vi lagt inn muligheten for å velge ELLER som trigger. Dette er nyttig om man har flere kriterier som skal utføre den samme handlingen.

I tillegg er det lagt til mulighet for å legge til flere verdier når man jobber i et tekstfelt i arbeidsflytbyggeren, hvor man skal velge om teksten skal «inneholder et eller flere» av ordene lagt til (Idé #716).

Ressurser

 • Ressurstypebyggeren har fått et nytt felt, og det er nå mulig å legge til tekstboks.
  Dette gjør det mulig å legge til mer tekst til en ressurstype.
 • Det er nå mulig å søke etter ressurser i søkefunksjonen vår.
 • Du kan nå relatere en ressurs til en annen ressurs med CSV-importen.

Selfservice

 • I skjemabyggeren er det nå mulig å bruke HTML når man legger til brødtekst i et skjema (Idé #831, #159). Dette åpner opp for flere formateringsmuligheter.
 • Du kan nå sortere Selfservice kategoriene i den rekkefølgen du ønsker at de skal vises i portalen (Idé #319).

Annet

 • Vi har byttet ut editoren vår. Den nye editoren kommer med mer funksjonalitet – hvor man blant annet kan legge til farge på tekst og vi har forbedret måte å legge inn lenker og bilder på.

  Den nye editoren er lagt til på alle områder hvor man har rik tekst i Pureservice.
 • Når man oppretter en endring fra en sak kan man nå kopiere med vedleggene fra saken over til endringen.

Hvis du trenger hjelp bistår support deg gjerne. For inspirasjon eller tips og råd, kan du kontakte deres Customer Success Manager.  

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang