Nye funksjoner i Pureservice

I feeden for nyhetsoppdateringer legger vi ut når det slippes nye versjoner av Pureservice. Med nye versjoner, kommer det som regel også nye funksjoner. Vi ønsker å gi litt mer utfyllende informasjon om noen av de siste funksjonene som har kommet den siste tiden.

Akkurat sluppet:

Som mange har ønsket (Idé #37), så er det nå mulig å redigere eksisterende saks- og endringsmaler. Det gjør det enkelt å rette opp i feil og videreutvikle malene, og tiden du sparer kan du bruke på å hjelpe sluttbrukerne. Ikke nok med det – nå trenger du ikke lenger å ta utgangspunkt i en eksisterende sak- eller endring når du oppretter en mal, som gjør det raskere å opprette maler til å passe til deres behov.

GIF av nye funksjoner i Pureservice

Du gjør det fra samme plass som før. Klikk på lynikonet når du oppretter ny eller inne på en eksisterende sak eller endring, og test ut den nye editoren.

Har du fått med deg dette:

  • Man kan gjenbrukte skjemaverdier i arbeidsflytbyggeren (Idé 1118). Det betyr at du på en enkel måte kan bruke informasjon som sluttbrukeren har fylt ut i et skjema til å automatisere større deler av saksflyten.
  • Ny og utvidet måte å koble ressurser til bruker- og firmakort (Idé #622). Nå kan du relatere bruker og firma dirkete fra en ressurs, som gjør det enklere å administrere relasjonene.
  • Vi har forbedret visningsmulighetene på vedlegg. Du trenger ikke lenger laste ned en PDF for å se den, nå kan den åpnes rett i nettleseren.
  • Det er nå mulig å endre på beskrivelsen i saker som kommer inn fra skjemaer. Denne funksjonen kom etter deres tilbakemeldinger på at det var et behov for å kunne fjerne sensitiv informasjon.

Om du ikke har gjort det allerede, ta å sjekk ut de nye funksjonene. Om du trenger hjelp til hvordan de fungerer eller hvor du finner de kan support hos oss hjelpe deg. For inspirasjon eller tips og råd, kan du kontakte deres Customer Success Manager.

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang