Møt våre nyeste tilskudd i Pureservice

Den siste tiden har vært preget av endringer, og det har det også internt i Pureservice. Det gleder oss stort å introdusere de nyeste ansiktene som har blitt med i Team Pureservice. Vi ønsker Susann, Marius Eldor og Synne velkommen!

Susann Eiklid Søgård

Susann kommer fra Nes i viken, og er for tiden bosatt i Lørenskog etter fire år i Skottland. Under sitt opphold i Skottland studerte Susann en fireårig bachelor i klinisk psykologi. 

Vi er heldig som får Susann inn i teamet på Professional Services & Support, hvor hun er i første møte med kunden fra Pureservice om de trenger hjelp til noe. 

Susann har arbeidserfaring med stor variasjon, blant annet innen turn, cheerleading, og logistikk. Som teknisk erfaring har hun tjenestegjort i Marinen som radiooperatør. 

På fritiden er Susann glad i sesongbaserte aktiviteter som å gå på ski, tur i fjellet, jogge og være ute på sjøen med venner og familie. Ellers slapper hun gjerne av med en god bok, matlaging eller maling. 

Fun fact: Susann snakker ofte med seg selv, og er tidligere Europamester i cheerleading. 

Marius Eldor Børseth

Marius Eldor er opprinnelig født i Trondheim, men er oppvokst her på Østlandet. Internt i selskapet var allerede navnet Marius «opptatt», så det går fort i mellomnavnet Eldor som kallenavn.

Eldor jobber i stillingen som Customer Success Manager i Pureservice, hvor han jobber nært med våre kunder for å sørge for at de får maksimal verdi ut av produktet.

Fra tidligere har Eldor en lang teknisk bakgrunn, men i de senere år har han hatt en større interessere og glede av å jobbe i brytepunktet mellom teknologi og mennesker. 

På fritiden kan Eldor bli observert i flere fysiske hobbyer som vektløfting og kampsport, mens om sommeren er det stor glede i å kjøre motorsykkel. 

Fun fact: Eldor kan 100% bestikkes med sjokolade og kaffe!

Synne Mari Jacobsen Myrbø

Synne er født og oppvokst i Molde, og har de siste fire årene vært bosatt i Oslo. De siste tre årene har gått med til bachelorutdanning innen PR og kommunikasjon, med valgfag i digital markedsføring.

I Pureservice er Synne ansatt i den nyopprettete stillingen som Kommunikasjonsansvarlig, hvor hun rådgir i intern og ekstern kommunikasjon. 

Erfaringsmessig for kommunikasjon kommer Synne direkte fra skolebenken med frivillige verv i skoleforeningen, og ser frem til å vokse inn i stillingen med kunnskap fra studiene hos oss. 

Mye av tiden hjemme bruker Synne med samboer og sine to katter, og fritidsaktiviteter som løping og styrketrening.

Fun fact: Synne er sertifisert personlig trener og kostholdsveileder.

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang