Ledig stilling Teknisk Support

Fast 100% stilling: Teknisk Support (med mulighet for å bli utvikler på sikt)

Motiveres du av å hjelpe mennesker med tekniske utfordringer? Er du i tillegg nysgjerrig og gir deg ikke før du finner en løsning? Da kan det være deg vi leter etter!

 

Hør mer fra Emma og Håvard om support og hverdagen hos oss:

Vi leverer en servicedesk til skandinaviske bedrifter og brukes hovedsakelig til IT servicedesk, forskjellige servicefunksjoner (HR, finans, administrasjon, vaktmester etc.) og kundeservice. Vår misjon er å skape en enklere og mer selvstendig arbeidshverdag slik at våre kunder yter eksepsjonell service.

 

Vi brenner for å skape verdi for våre kunder, noe vi gjør gjennom å effektivisere arbeidshverdagen deres. Tilbakemeldingene fra kundene bekrefter dette. I Pureservice har vi mange muligheter for arbeidsflyt, skreddersøm og integrasjoner på ulike teknisk nivå. Dette gjør at det som kan være teknisk komplekst, oppleves som smidig og enkelt av våre kunder og brukere.

 

Hvorfor skal du jobbe hos Pureservice?

I Pureservice er vi en god gjeng med dyktige medarbeidere og vi har et solid fagmiljø. Alle kjenner alle hos oss, og vi har det kjempekoselig i våre lokaler sentralt på Egertorget midt i Oslo sentrum. Vår kultur består av en aktiv sosial arena med lav terskel for uformelle samtaler og spørsmål, både innad og på tvers av team. Vi arrangerer jevnlig fredagsmys og lønningskos, i tillegg til teambuilding, fellesaktiviteter og turer.

 

Vårt mål er at alle hos oss skal føle seg inkludert. Likestilling er viktig for oss og vi er stolte av å score 5/5 på Equality check.

 

Et godt forhold mellom arbeid og fritid verdsetter vi høyt, og det gjenspeiles i vår ferieordning: Alle får 6 uker ferie og fri på sin bursdag! Vi har også hybridkontor som er tilpasset individuelle behov, men vi prøver å ha det så gøy på kontoret at alle har lyst til å komme inn og være samlet så mye som mulig. På kontoret har vi en god lunsjordning med selvbetjening og tilberedt mat.

 

Du kan ta med kjæledyret ditt på jobb, så lenge det går overens med de andre hundene på kontoret.

 

Hvordan er det å jobbe på Support?

Som Supporter hos oss er du en viktig person både for våre kunder og dine kolleger. Det er deg de kontakter når ting slutter å fungere, og du er den første de takker når alt fungerer igjen. Ingen dag er den andre lik. Produktet vårt utvikles stadig og det gjør at du får en spennende hverdag. Vi fokuserer på kvalitet over kvantitet og du vil få god tid til å løse saker. Din viktigste oppgave er å sørge for at våre kunder får en skikkelig god opplevelse hver gang de kontakter support.

 

Du blir en del av et lite team som samarbeider tett med Utvikling og Customer Success for å gi best mulig support til våre kunder. Arbeidstid vil være i vår åpningstid man-fre 08-16. Sammen med teamet gjør du blant annet:

 • Hjelper våre bedriftskunder på vår programvare Pureservice
 • Løser problemer og svarer på tekniske spørsmål relatert til Pureservice
 • Gjenskaper feil/bugs og finner workarounds
 • Opprettholder vår gode kundeservice og kundeopplevelse
 • Samarbeider på tvers av avdelinger for å komme frem til den beste løsningen
 • Bidrar med dokumentasjon til kunnskapsdatabase

 

«I Pureservice er det rom for å prøve og feile. Det gjør at jeg lærer på jobb hver dag! Kunnskapsnivået mitt og interesseområdene mine har utvidet seg masse siden jeg begynte med teknisk support», Emma Lina Bitar, Teknisk Support.

 

Hvem er du?

Det er viktig at du liker både tekniske utfordringer og å hjelpe mennesker. Vi tror du har en bakgrunn innen IT, servicedesk/helpdesk/brukerstøtte, teknisk kundeservice, support eller liknende. Du må kunne kommunisere godt med mennesker både skriftlig, over telefon og i Teams-møter.

 

Kanskje du er lei av å være et lite tannhjul i et stort maskineri? Hos oss blir din stemme hørt og du kan være med å påvirke vår retning!

 

Vi vil se deg lykkes hos oss og vil gjøre vårt beste for å gi deg de rette forutsetningene, men vi forventer også at du skal være motivert og ta initiativ til egen læring og utvikling. Med riktige ambisjoner og engasjement vil du kunne nå langt hos oss. Det er flere som har startet på Support og jobbet seg opp til utviklingsavdelingen.

 

Søk via vår selvbetjeningsportal:

Klikk på «Søk på stillingen», registrer deg med navn og e-post. Opprett passord og logg inn. Naviger deretter til Ledige stillinger – Søknadsskjema Teknisk support og send inn din søknad.

*For å søke på stillingen må du registrere deg i Pureservice selvbetjeningsportal.

Våre verdier:

Inkluderende 

 • Vi skal ta ansvar for at alle skal føle seg inkludert.
 • Vi har en aktiv sosial arena med lav terskel for uformelle samtaler og spørsmål.
 • Vi tilpasser vår kommunikasjon slik at den er forståelig for alle.

Verdiskapende 

 • Alle bidrar til fremtidens Pureservice.
 • Vi skaper verdi for våre kunder og ansatte.
 • Vi setter søkelys på kunnskapsdeling og nye muligheter.

Integritet 

 • Vi har høy faglig integritet.
 • Vi er trygg, troverdig og pålitelig.
 • Vi har mot til å stå for det vi tror på og utfordre hverandre.