Karriere i Pureservice

Se våre ledige stillinger og bli kjent med hvordan det er å jobbe i Pureservice.

 

Ledige stillinger:

Fullstack utvikler:
Er du nysgjerrig og har en genuin entusiasme for teknologi og for å løse problemer? Vi søker en erfaren utvikler til vårt team!
Fullstack utvikler – les mer og søk her.


Frontend utvikler:
Vi ser etter deg som er nysgjerrig på teknologi, liker å lære nye ting, og deler entusiastisk din kunnskap med andre.
Frontend utvikler – les mer og søk her.

 

Teknisk Support:
Motiveres du av å hjelpe mennesker med tekniske utfordringer? Er du i tillegg nysgjerrig og gir deg ikke før du finner en løsning? Da kan det være deg vi leter etter!
Teknisk Support agent – les mer og søk her.

Møt teamet på Teknisk Support

Vi har kanskje Norges hyggeligste kunder, det gjør arbeidshverdagen til en lek. Det er svært høyt under taket for å komme med idéer og innspill. Det er veldig kult å kunne bidra til utviklingen av fremtidens Pureservice. - Emma Lina Bitar

Søk her

Vår kultur

Alle 26 kolleger i Pureservice holder til i nærheten av Oslo. Her er vi en godt sammensatt gjeng av forskjellige, engasjerte mennesker som alle bruker sin kjernekompetanse i arbeidet mot vårt felles mål: skape eksepsjonell service. Med et så stort spekter og mangfold innen ulike fagområder, er vi så heldig at vi kan lære enormt av hverandre og ikke minst; vi får gjøre alt in-house.

Ved siden av våre egne dyktige fagfolk er våre kunder ekspertene vi lærer av – det er deres behov vi skal møte og tilfredsstille.