Nye funksjoner i Pureservice

I dette innlegg skal vi se på nye funksjoner og oppdateringer siden sist.

I dette innlegget skal vi se på funksjoner som er sluppet siden sist oppdatering.  

Det har kommet oppdateringer for agenter og selvbetjeningsportalen har fått en rekke nye innstillinger.

La oss starte med å se på hva som er nytt for agentene:

  • I widget-sidepanelet til saker, kan man sette en APP til å alltid ble lagt til i sidepanelet og det vil ikke være mulig å ta den bort. Denne funksjonen heter «Alltid på». Dette er nyttig for å f.eks. tilgjengeliggjøre brukerinformasjon for alle saksbehandlere.  
  • Dere kan nå legge til egendefinerte felter på brukerefirmaer og endringer. Det fungerer på samme måte som på saker. Tanken bak egendefinerte felter er at dere kan legge til mer informasjon utover det som er tilgjengelig som standard. De blir tilgjengelige på samtlige brukere, firmaer, endringer og saker hvis dere velger å aktivere de. Feltene kan brukes i arbeidsflytsregler og maler.  

    Eksempler man kan bruke dette til er å sette ansattnummer og nærmeste leder til bruker, og miljø og avtalefornyelse til firma. 
  • Agenten setter nå det skilletegnet de ønsker på CSV-eksportene på listerapporter (Idé 6613, 6654 og 6670). Ønsket skilletegn setter man i brukerinnstillinger.  

Selvbetjeningsportalen har fått en rekke nye innstillinger og muligheter:

  • En av våre mest etterlengtede funksjoner er endelig her: Det er nå mulig å kopiere et eksisterende skjema (Idé 323).  
  • Alle sluttbrukere kan nå åpne opp saker i en egen dialog. Her kan man velge om man vil ta de opp i fullskjerm, samt søke og sortere etter blant annet ID, emne, status og eier (Idé 10).
  • Om en administrator har huket av for det under Selfservice – Innstillinger, er det nå mulig for sluttbrukerne å se sakstypen og prioriteten på sine saker i selvbetjeningsportalen.  
  • Det er satt som standard at superbrukere nå kan eksportere saker til CSV fra selvbetjeningsportalen. Administrator kan huke av for at alle sluttbrukere også skal kan få muligheten til å ta ut en CSV-eksport. 
  • I bunn av sakslisten i selvbetjeningsportalen står det nå hvor mange saker som vises av antall saker totalt, ikke kun «Vis flere».

For å avslutte det hele: I konsollen er de sesongbaserte temaene nå tilgjengelige året rundt. Så om dere ønsker, kan dere nå la juletemaet stå helt frem til påske.   

Informasjon om hvordan de nye funksjonene settes opp finner dere i manualen. Hvis du trenger hjelp så bistår support deg gjerne. For inspirasjon eller tips og råd, kan du kontakte deres Customer Success Manager.  

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang