Julehilsen fra Pureservice

Vi ønsker å sende en hilsen til våre kunder med et ønske om en riktig god jul og et fremgangsrikt nytt år!

Takk for et innholdsrikt år med samarbeid, utfordringer og påfølgende løsninger i året som gikk. Sammen har vi vært gjennom nok et unntaksår i en ny hverdag av videomøter og hjemmekontor, men vi har også i tider vært tilbake på kontoret og håndhilst på hverandre igjen.

Selv i tider med sosial avstand har Pureservice hatt nok et rekordår. Nok en gang girer vi opp og gjør oss klar for enda flere muligheter i kommende år. Vi takker igjen til dere som bidrar til gode samtaler, utfordringer, samarbeid, kommer med innspill i idéportalen og bidrar til fremtidens Pureservice. Tusen takk! En riktig god jul og et godt nytt år fra alle oss i Pureservice – vi ser frem til 2022 med dere.

Oppdateringer ut året

Vi slapp en god del ny funksjonalitet til våre skykunder 05.12. Denne oppdateringen har vi valgt å ikke slippe videre til de av dere som har Pureservice installert lokalt enda. Dette er fordi vi nå raskt nærmer oss julehøytid og igjen har en litt usikker jobbhverdag og ønsker å minimere risikoen en slik oppdatering har, både for oss og for dere.

Vi planlegger for at neste oppdatering for våre on-premises kunder kommer tidlig i januar 2022.

Support i julen

Våre flinke support-medarbeidere er klare for å bistå i julen. Support har stengt på jul- og nyttårsaften, men holder åpent som vanlig øvrige dager man-fre fra kl. 08.00-16.00.  

En riktig god jul og et godt nytt år til deg og dine nære og kjære!
Her er en spilleliste fra Spotify som får dere i julestemning 🎄🌟

Varm hilsen fra alle oss Pureservice!

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang