Hvorfor velge servicedesk på norsk?

For oss som jobber i en servicefunksjon er helpdesk eller servicedesk det verktøyet som hjelper oss til å få flyt i arbeidet vårt.

Flyt i arbeidet

For oss som jobber i en servicefunksjon er helpdesk eller servicedesk det verktøyet som hjelper oss til å få flyt i arbeidet vårt. Hvor godt verktøyet hjelper oss er avhengig av hvordan vi opplever å bruke det, selve brukeropplevelsen. En god brukeropplevelse bidrar til god flyt, noe som i sin tur hjelper oss til å yte bedre service, og få unna flere henvendelser per dag. Struktur og effektivitet er stikkord her, og er det noe vi motiveres av, jobber mot og også måles opp mot er det nettopp det – effektivitet og med det også kostnadsbesparelser.

De siste årene har brukeropplevelsen stått i fokus.
En av årsakene til det er diverse mobilapper og nettbaserte tjenester som vokser frem. Vi er blitt mer bortskjemte på god brukeropplevelse – og det er bra!

Brukeropplevelsen vår påvirkes av hvor logisk programvaren er bygget opp, hvor lett det er å navigere i skjermbildene og hvordan relevant informasjon er tilgjengelig. Her kommer også språket inn: Vi oppfatter norsk 30-50% raskere og mer presist enn engelsk. En servicedesk som tilbyr norsk språk vil definitivt forbedre brukeropplevelsen, og resultatene vil forbedres deretter.

Aller best effekt får du dersom du kan tilby norsk språk til både sluttbrukere og saksbehandlere.

Marius Jones
CEO – Pureservice

Pureservice tilbys på norsk (bokmål), svensk, dansk og engelsk.

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang