Hvordan holde oversikt over frister!

Om man ønsker å holde en god oversikt over saker som skal løses innen en frist, er egendefinerte felter et nyttig verktøy.

Oversikt

Om man ønsker å holde en god oversikt over saker som skal løses innen en frist, er egendefinerte felter et nyttig verktøy. Her har man mulighet til å legge til et datofelt, som vil være tilgjengelig i saksvinduet og som kan filtreres på i sakslister – og på denne måten får man en kjapp oversikt over hvilke saker man bør begynne med og hvilke som kan vente. 

La oss se på et eksempel:
Bestilling av utstyr til nyansettelser. Når en ansettelsesprosess er ferdig, blir det ofte sendt en bestilling fra HR til IT med informasjon om utstyret den nyansatte trenger til oppstart. Om oppstart ikke er satt til før 2–3 måneder frem i tid, trenger ikke saksbehandlerne på IT å sette i gang med bestillingen før det nærmer seg og kan heller prioritere andre saker. Her vil en saksliste som kun viser IT sine åpne saker, der type er bestilling og med en frist X dager frem i tid, hjelpe med å holde denne oversikten.

Hvordan du setter det opp i Pureservice:

  1. Gå til Egendefinerte felter, som ligger under Sak i administratoren.
  2. Opprett et egendefinert felt og velg Dato og tid.
  3. Gi feltet et navn og velg om det skal være påkrevd eller ikke.
  4. Trykk på lagre.

Hvordan bruker du det i Pureservice?

Inne på saksvinduet vil du nå se det egendefinerte feltet du lagde, og du vil kunne sette en frist fra en kalender.

Inne på sakslister kan du opprette en liste hvor du filtrerer på de betingelsene du ønsker. Her har vi laget en liste som passer til eksemplet over.
Du ser at det egendefinerte feltet «Frist» har dukket opp som et filter helt til høyre.

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang