Hvordan få oversikt med sakslister.​

Få bedre oversikt og kontroll med sakslister

Få bedre kontroll

I utgangspunktet gir sakslistene deg god oversikt til å se åpne saker, lukkede saker og hvordan teamet ditt presterer. Du kan f.eks lage en saksliste som filtrerer på kundetilfredshet. Det registreres en score fra 1 til 10, ut ifra hvor fornøyd brukeren er med håndtering av saken sin. Du kan dermed se om det er et mønster på hvilke type saker som får høy score eller lav score. Slik kan man kategorisere og se hva som trenger ekstra oppmerksomhet.  Ofte velges det en dedikert person som er ansvarlig for delegering av saker og oppgaver til teamet, også kalt en “dispatcher”. En “dispatcher” vil ha mulighet til å tildele saker videre ved f.eks sykdom. De kan kontrollere slettede saker som er utført av saksbehandlerne og kvalitetssjekke disse. En saksliste kan også filtreres ut ifra timeføring som er registrert på saken. Dette er praktisk for konsulenter som fakturerer og teamledere som ønsker å få oversikt over hva som faktureres av sitt team.

Prioritet

Når man lager en ny saksliste setter man visse kriterier for akkurat den listen. Ett kan være at saker som har ligget i mer enn 14 dager blir oppført. Da kan man basert på tid, se hvilke saker du eller teamet burde ta tak i først. Her kommer også det som heter SLA inn i bildet. Kort fortalt er SLA den fristen en har satt til sakshåndtering av en sak. Et eksempel på dette kan være at bruker får svar fra saksbehandler innen en viss tid. Her får man bedre oversikt over hvilke saker man bør prioritere først. For en teamleder kan det være nyttig å ha en saksliste som gir oversikt over brutt SLA. På samme måte som med kundetilfredshet kan man se etter et mønster, – hvilke henvendelser tar lengre tid? Er det et spesifikt team som har problemer med å løse sakene i tide? Hvilke type saker går ofte over tiden eller har du satt urealistiske mål? Teamleder kan med andre ord se ganske tydelig hvor “skoen trykker”. Mulighetene er mange! Informasjonen i sakslisten kan til og med sees som et geografisk kart for saker som er meldt inn via vår meldeportal. Praktisk om man vil sette best mulig rute ved f.eks varelevering!

Ta kontakt med Customer Success om du har noen spørsmål om sakslister. Det kan hende du går glipp av praktiske løsninger som du ikke tar ibruk idag.   

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang