Hemmeligheten bak arbeidsflytbyggeren!

Support jobber daglig med henvendelser fra nettopp kundene våre. Vi har tatt en prat med Daniel Brennhagen på support, for å gi deg et innblikk i arbeidsflytbyggeren.

Innblikk i arbeidsflytbyggeren

Support jobber daglig med henvendelser fra nettopp kundene våre. Vi har tatt en prat med Daniel Brennhagen på support, for å gi deg et innblikk i hvordan arbeidsflytbyggeren effektiviserer arbeidsdagen. Når Daniel ikke holder gratis Pureservice kurs for våre kunder, sitter han og teamet og tar imot henvendelser. I den sammenheng får vi fordelen av å bruke verktøyet vi utvikler men også god kjennskap til potensiale i de forskjellige bruksmulighetene. En av disse ligger i arbeidsflytbyggeren. Daniel presiserer, – hele poenget er at maskinen skal gjøre det som mennesket måtte bruke tid på før. Arbeidsflytbyggeren bidrar til at du kan bruke tid på det som er viktig, nemlig kjernevirksomheten og god kundebehandling.

Hva er arbeidsflytbyggeren?

  Arbeidsflytbyggeren er et verktøy som automatiserer aktivitet. Regler settes av bruker som igjen følges av Pureservice. Det er med andre ord muligheten til å overvåke saker for så å varsle, endre eller utføre egendefinerte løsninger. Det finnes mange utgangspunkt i arbeidsflytbyggeren og et eksempel kan være at du automatisk kan endre en sak basert på gitte kriterier, eller sende automatiske svar ut til sluttbruker basert på aktivitet. La oss ta et eksempel. HR leder har tatt pappaperm og han får fortsatt meldinger fra selvbetjeningsportalen. I arbeidsflytsbyggeren kan man da sette opp en regel som gjør at en gitt person eller team blir varslet. Slik kan de fortsette å jobbe med saken og løse den. Dette bidrar også til en bedre informasjonskvalitet. Det reduserer risikoen for menneskelige feil, og gir mye nyttig informasjon.

Flere eksempler

Arbeidsflytbyggeren har også en SMS-funksjon som benyttes mye. – Denne kan brukes til så mangt. Vi bruker den for eksempel om noen nøkkelpersoner er på ferie og ikke vil følge med i sakslisten sin. Dersom en sak med kritisk prioritet kommer inn til vår servicedesk, så vil den sende ut SMS til teamleder med nødvendig informasjon. En annen fordel er å ha notater i saker for kunder eller kategorier. – Vi bruker denne til å minne supportkonsulenter på at en kunde har spesielle behov. Den kan også brukes til å lage en oppskrift på hvordan en sak med en gitt kategori kan løses. Dette er veldig nyttig dersom vi får inn nye ansatte på support.

Potensialet

Daniel har en klar oppfordring. – Det er mange som ikke tar i bruk det fulle potensialet til arbeidsflytsbyggeren. Vi håper at så mange som mulig blir oppmerksomme på bruksområdet og fordelene som vi føler hjelper oss til daglig, og at de begynner å bruke dette fantastiske verktøyet på best mulig måte. Er du en av dem som ikke er kunde hos oss, men ønsker mer informasjon om hvordan Pureservice kan effektivisere din og dine kollegers arbeidsdag? Send oss din e-post og vi tar kontakt!

Oda Aastebøl fra Customer Success sitter klar til å hjelpe våre kunder med å få mest ut av Pureservice. 

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang