Fra idé til løsning!

Pureservice skal være den mest brukervennlige servicedesken på markedet. For å oppnå dette er vi avhengig av tilbakemeldinger fra våre kunder, og i dette innlegget ønsker å vi belyse en super idé vi fikk i vår idéportal.

Hva er idéportalen?

Idéportalen mottar mange gode ideer fra våre kunder, og andre kan gå inn å stemme på den ideen de liker og ønsker seg. Vi i Pureservice oppfordrer kunder til å sende inn forslag på idéportalen. Idéportalen gjør det mulig for alle brukere av Pureservice å komme med gode innspill til alternative løsninger, og bidra til fremtidige versjoner av Pureservice som er utviklet med enda bedre forståelse av kundebehov. 

Oversikt i sakslister

Fra en av våre kunder mottok vi den gode ideen om å utheve oppdaterte saker fra sakslisten. Det vil si at dersom en endring som for eksempel en ny melding eller et vedlegg oppstår, blir saken uthevet for å vise til endring i saken. Denne ideen har hatt stor etterspørsel i idéportalen med mange stemmer og kommentarer, nærmere sagt den ideen som har mottatt nest flest stemmer i hele idéportalen. Dermed ble ideen prioritert etter populær etterspørsel. Ideen fikk til og med sin egen bursdagsmelding! 

Ideen var at utheving av ny endring i sakslisten skal markeres på samme måte som en ulest e-post, og vil gi et raskere overblikk over sakslisten på hvilke saker som har blitt oppdatert. Uthevingen fungerer som en av flere måter for å få med seg at har skjedd noe nytt i saken, da en også vil motta varsel i varslingssenteret over seneste nyheter.

I samme funksjon er det implementert at plassering av musepeker over saken gir en beskrivelse av hva som har hendt, med beskrivende tekst og ikon for melding, vedlegg eller ny sakseier. 

Funksjonen uthever enhver endring som oppstår i saken, som eksempelvis ny SMS, endret prioritet, endret status eller ny/endret saksbehandler. Eksempel på vanlige nye hendelser i en sak kan være:

1.    Det har kommet ny eller endret informasjon i saken som eksempelvis kategorisering.

2.    Det er tildelt ny eier eller andre nye varsler som eksempelvis mottatt melding fra kunde. 

I praksis vil utheving av saker være nyttig for sakseiere, da de gjerne ønsker oppdateringer angående saken og sitter med ansvar for leveranse. En vil likevel motta varsel og utheving så lenge det er en saksbehandler tildelt saken. Funksjonen er skrudd på som en standard innstilling, og i innstillinger kan en velge å skru av eller på for utheving om en ønsker. 

Ønsker du å ta en titt i idéportalen? Se ideer, kom med forslag og stem frem dine favoritter her. 

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang