En servicedesk for alle avdelinger!

For mange er en servicedesk mest kjent som et support-verktøy brukt av IT-avdelinger. Men visste du også at det er et egnet verktøy for de fleste avdelinger i bedriften?

Men visste du også at det er et egnet verktøy for de fleste avdelinger i bedriften?

Enten du jobber med HR, økonomi, vedlikehold, salg eller marked, har alle avdelinger en strøm av henvendelser i forskjellige kategorier. Hvorfor ikke bare få satt dette i system?

I en servicedesk kan du samle alle typer henvendelser på tvers av avdelinger.

Alle henvendelser blir til saker i et meget brukervennlig system, som gir full kontroll og forenkler hverdagen til avdelingene, og de ansatte.

Smart arbeidsflyt og saksmaler sørger for automatisering, slik at avdelingen slipper mange tradisjonelle rutineoppgaver. Med egen kunnskapsdatabase kan man sørge for at gode løsninger blir tilgjengelig for de andre, slik at lignende henvendelser kan løses på en smartere og raskere måte.

Digitalisering i praksis med en smart selvbetjeningsportal for alle ansatte.

Alle medarbeidere får tilgang til en selvbetjeningsportal. Der kan de få svar på ofte stilte spørsmål og se viktig informasjon fra avdelingene, samt melde inn og følge sine henvendelser. Tilpassede skjemaer i selvbetjeningsportalen sørger for at avdelingene får all relevant informasjon.

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang