Du har vist din interesse for Pureservice. Hva skjer videre?

Så hyggelig at du er innom bloggen vår, Pureservice Insights! Du “vandrer” kanskje videre til vår hjemmeside for å lese mer om hvordan Pureservice er en norsk, oversiktlig og brukervennlig software som alle kan bruke?

Nysgjerrigheten tar overhånd og du registrerer deg inne på bloggen eller på vår hjemmeside.  Her får du en kort innføring om hva som skjer etter at du har lagt igjen din kontaktinformasjon hos oss.  

Når du er litt nysgjerrig

Navnet ditt er registrert og du blir kontaktet av våre dyktige rådgivere bestående av Mads, Terje eller Thomas. De vil gi deg en innføring i servicedesken, og dermed videre analysere behovet, samt presentere plattformen. Du vil kunne orientere deg om dette er løsningen for deg! Kanskje har du allerede prøvd Pureservice uforpliktet i 60 dager? Om ikke, kan du gjøre det her! 

Når du har bestemt deg

Pureservice baserer seg på å være en løsning uten behov for konsulentbistand. Dette betyr sparte utgifter og ressurser. Du vil få tildelt en Customer Success Manager som vil hjelpe og rådgi under implementeringen. 

I denne perioden skjer det mye spennende! Det anbefales å ha et onboarding-møte før valgt oppsett slik at det blir lagt opp til “best practice”. Sara, Frank og Oda, gir deg råd og veiledning i rutiner og arbeidsflyt, slik at du skal kunne benytte servicedesken på best mulig måte. Vi vil også invitere til gratis kurs i våre lokaler for på Majorstuen. Workshops kan avtales etter behov.  

Nå er du klar til entre scenen! Uten store konsulentutgifter har du fått på plass en servicedesk som vil forandre hverdagen betraktelig til det bedre. Kunder og ansatte vil oppleve at innmeldte saker blir håndtert effektivt og profesjonelt, – og ikke minst raskere. 

Vi er aldri langt unna!

En av de store fordelene med å velge Pureservice er at vi befinner oss i nærheten! Vi er en norskprodusert servicedesk med hele virksomheten inhouse. Dette gir blant annet en norsk support og tilgjengelighet basert i samme tidssone. 

Customer Success venter i bakhånd og er der for deg om du skulle trenge råd og veiledning. Evalueringer skjer fortløpende og utviklerne våre jobber stadig med nye spennende oppdateringer og funksjoner.

Vi har skrevet et innlegg som forklarer litt mer rundt Customer Success og hva det vil bety for deg. Den finner du her.

Ønsker du mer informasjon? Send oss gjerne en henvendelse.

Få en gratis demonstrasjon

Vi er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen når du prøver Pureservice. Derfor kan vi skreddersy din gratisversjon etter ditt behov, slik at du umiddelbart får den beste opplevelsen.

Kom i gang